Vers vlees

Varkensvlees

In ons assortiment vindt u varkensvlees van het Gelders varken. Bij het Gelders varken staan 4 pijlers centraal: natuur, dier, milieu en 100% Nederlands. Lees meer >>


Rundvlees

Naast rundvlees van Hollandse dikbilrunderen verkopen wij ook Black Angus Beef! Lees meer >>


Kip

Ons kippenvlees komt van Oma's kip: vertrouwd en authentiek! Lees meer >>


Kalfsvlees

Kalfsvlees is een heerlijk zacht en smaakvol stukje vlees. Lees meer >>


Lamsvlees

Voor vers Texels lamsvlees bent u bij ons aan het juiste adres. Lees meer >>


Vleeswaren

Een aantal producten uit eigen worstmakerij heeft in de loop der jaren een hoge waardering gekregen door deelname aan diverse vakwedstrijden in binnen- en buitenland, maar vooral door onze vaste klanten. Lees meer >>


Gehakt

Ons gehakt bevat geen extra toevoegingen, dus geen kruiden, zout of conserveermiddelen. Lees meer >>


Zuiglamsvlees

Van maart tot juli bieden wij Texels zuiglamsvlees. Lees meer >>


Wild

Wild is het gehele jaar door verkrijgbaar op bestelling. Vraag naar de mogelijkheden in de winkel.


Bewust vlees bij slagerij Schaap

Kwaliteit en dierenwelzijn gaan hand in hand

BARENDRECHT - Bij Slagerij Schaap staat niet alleen de kwaliteit van het vlees hoog in het vaandel. Ook dierenwelzijn is erg belangrijk voor John en Judith Korff en hun team. Daarom kiest de slagerij bewust voor vlees van dieren die een goed leven hebben gehad.

Een voorbeeld daarvan is het Gelderse varken. Die krijgt geen preventieve antibiotica toegediend en wordt niet gecastreerd. Bovendien leven de varkens in groepen in een natuurlijke omgeving om natuurlijk gedrag te stimuleren. Door deze manier van de varkens houden zijn de dieren gezonder en smaakt het vlees lekkerder. Ook kan men kiezen voor scharrelkip. Deze kippen hebben vrij uitloop en krijgen plantaardige voeding die voor zeventig procent bestaat uit granen. Ook de scharrelkippen krijgen geen antibiotica. Al langer verkrijgbaar en al bij velen bekend is het vlees van de weidekoe. Deze koe staat niet alleen op stal, maar kan ook naar buiten. "We merken dat mensen steeds meer bezig zijn met bewust eten en met duurzaamheid", vertelt John Korff. "Daaraan willen we met dit verantwoorde vlees graag tegemoet komen. Belangrijk om te vermelden is dat we dit hebben doorgevoerd zonder prijsverhoging. De klant betaalt dus niet extra voor dit vlees."

Sinds kort verkoopt Slagerij Schaap ook diverse soorten vlees van Black Angus, zoals bak- en stoofvlees en natuurlijk burgers. Dit vlees staat in veel restaurants op de kaart vanwege de uitzonderlijke kwaliteit en de heerlijke smaak. Het vlees is ook erg geschikt voor op de barbecue.


​​​​​​​

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.